Onze praktijk

In onze praktijk werken meerdere tandartsen: Ralf Essed,  Maiwand Hazin, Qian (Tjen) Zhang, Danique Dinjens, Lisa van Dongen en tandartsmedewerkers. Alle tandartsen in de praktijk zijn aangesloten bij het KRT (KwaliteitsRegister van Tandartsen). Dit houdt in dat zij voldoen aan de eisen voor de uren voor nascholing, intercollegiaal overleg en het lezen van vakliteratuur.

Verder is er in de praktijk veel aandacht voor de WIP Richtlijnen (Werkgroep Infectie Preventie) en is de praktijk  bovendien voorzien van vele extra voorzieningen zoals CBCT-apparatuur (Cone Beam CT -Scan röntgen), een operatiekamer, en cerec-apparatuur.

In onze praktijk ligt de kwaliteitsnorm voor tandheelkundige zorg hoog. Voor de behandelingen  gebruiken wij zeer goede materialen en besteden wij veel zorg aan de afwerking van de gedane behandeling (uw vulling, implantaat, prothese) zodat er niet alleen gekeken wordt naar het functionele resultaat van de behandeling, maar ook het esthetische resultaat.

Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over alle behandelmogelijkheden in uw specifieke situatie. Dit doen wij door een behandelplan met u te bespreken en een begroting van de te verwachten kosten te verstrekken. U komt zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar, maar dit is tevens afhankelijk van het gewenste behandeltijdstip en de differentiatie van de tandarts. Bij het maken van een afspraak overleggen we met u bij wie u een afspraak krijgt.
Een assistententeam van 5 assistentes ondersteunt de tandartsen bij de behandelingen en alle overige werkzaamheden in de praktijk. Onder het kopje team kunt u meer over alle medewerkers lezen. Geregeld zijn er ook stagiaires van de opleiding voor tandartsassistente in de praktijk werkzaam. Mocht er iets niet duidelijk zijn over uw behandeling, de planning, of de kosten, dan kunt u altijd telefonisch of tijdens een afspraak hier vragen over stellen.

De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Meldt u aan met dit formulier.

U kunt voor de deur en naast de praktijk gratis parkeren. Ook kunt u ons goed bereiken met het openbaar vervoer. Buslijn 6 stopt op ongeveer 150 meter van de praktijk (halte Sint Jacobslaan/Heiweg).

De praktijk is goed toegankelijk voor minder validen.

Onze visie in dichtvorm

Van klein tot groot, van wissel tot blijvend, van jong tot oud, van patiënt, tot klant.

Onze praktijk, een bedrijf, een omgeving waarin u centraal staat en waarin u zich rustig en fijn kunt voelen omgeven door een een vriendelijk en deskundig team.
Een tevreden klant, een fan, een ambassadeur van onze praktijk, de glimlach op ons visitekaartje.

Onze kernwaardes welke wij waardevol vinden willen wij behouden.
Ben niet trots te blijven, maar zoek steeds weer de uitdaging om te verbeteren,
om zo k
walitatief goede tandheelkunde te leveren in een gestroomlijnd team. 

R.A. Essed 


Vacature

Wil jij aan de slag in een gezellige en goed georganiseerde praktijk en ben je een echte teamspeler? Lees dan verder! Voor onze tandartspraktijk in Nijmegen zijn wij op zoek naar een patiëntvriendelijke tandartsassistente BBL of baliemedewerker voor 30-34 uur per week. zie vacature