Het Team

Drs. R.A. Essed, tandarts
Afgestudeerd in Nijmegen in 1997 en sedert 1999 werkzaam in deze praktijk. Daarnaast is hij een aantal jaren werkzaam geweest aan het Psychiatrisch centrum Gelderland Oost en als justitietandarts. In de praktijk heeft hij zich toegelegd op orthodontie, implantaatbehandelingen en MRA’s (snurkbeugels bij apneu). Daarvoor is hij geaccrediteerd door de NVTS en de NVOI.  Ralf is ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor TandartsenBIG-registratienummer: 39047576802. Hij is op de maandag en woensdag aanwezig in de praktijk in de Waalsprong, op dinsdag en donderdag behandelt hij patiënten aan de St. Jacobslaan. Tandarts Essed is de praktijkhouder van tandartspraktijk St. Jacobslaan en De Waalsprong.

Drs. S. Visser, tandarts
Stefan is ons team komen versterken per 2010. Hij is eind 2009 afgestudeerd als tandarts en heeft ervaring met algemene tandheelkunde en behandeling van angstige patiënten. Binnen onze praktijk heeft hij zich toegelegd op de (complexere) wortelkanaalbehandelingen, waarvoor u dan speciaal bij hem terecht kunt. U ziet hem op maandag, woensdag en op vrijdagochtend in de praktijk aan de St. Jacobslaan. BIG-registratienummer: 9912458402. 

Drs. M.S. van de Voort, tandarts
Michelle is afgestudeerd in Nijmegen in 2014. Zij is een allround tandarts maar heeft zich ook toegelegd op het maken van de klik gebitten op implantaten.

Dr. Q. Zhang, tandarts
Qian (spreek je uit als Chen) is afgestudeerd als tandarts in 2002 aan de Universiteit van Wuhan, China, gespecialiseerd als tandarts-prothetist (MSc) aan de Universiteit van Wuhan, China en gepromoveerd in 2005 aan de Universiteit van Wuhan, China. In 2011 is zij gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Verder werkt zij als tandarts-docent in het onderwijs afdeling kroon- en brugwerk op Tandheelkunde Radboudumc in Nijmegen

Drs. L. van Steyn, tandarts
Lukas is onlangs afgestuurd aan Radboudumc als tandarts.

Drs. E. Salihovic, tandarts
Emir is afgestuurd in 2019 aan de universiteit Beieren als tandarts.

Ingrid de Leeuw: tandartsassistente
Ingrid is de assistente die al het langst binnen het team werkt en voor de meesten van u is zij een bekend gezicht. Zij werkt op de maandagavond, dinsdag, donderdag en de vrijdagochtend.

Ilse Rikken: preventieassistente
Ilse is tandartsassistente en preventieassistente. Zij heeft veel werkervaring opgedaan door middel van haar stage bij verschillende tandartspraktijken. Zij is sinds 2008 bij ons werkzaam en werkt van de maandag tot en met vrijdagochtend.

Rosa Menger: tandarts en balie assistente
Roza is onze balieassistente sinds 20014. Zij verzorgt de administratie en maakt zowel telefonisch als aan de balie afspraken. Op dinsdag, woensdag, donderdag is zij uw aanspreekpunt en ziet u haar op de praktijk aan de St. Jacobslaan.

Laura van Setten: tandartsassistente
Laura is ons team recent komen versterken. Zij werkt op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag ochtend en de vrijdag.


Vacature

Wil jij aan de slag in een gezellige en goed georganiseerde praktijk en ben je een echte teamspeler? Lees dan verder! Voor onze tandartspraktijk in Nijmegen zijn wij op zoek naar een patiëntvriendelijke tandartsassistente BBL of baliemedewerker voor 30-34 uur per week. zie vacature